torsdag 3. oktober 2013

..og blogg skulle man ha...;-)

 vel,bloggen ble jo en realitet da  intensjonen jo var å være med i en fotokonkurranse, men du verden så mye annet som skjer.. Fotokonkuransen har jeg lagt på hylla,-neste år kanskje.. Og så flyttet man verksedet sitt,- har fremdeles ikke klart å pakke ut alt... Og så var det litt ferie, en riktig deilig sommer var det.. Og så døde pappa..kjære, søte gode pappan min, min evige støttespiller og supersupport. Som stakk hodet innom verkstedet nesten daglig, og som ukentlig hadde "barnebarn-date" med guttungen min. Plutselig var jeg foreldreløs... det er 2 måneder siden i dag, faktisk...Og ennå har det ikke sunket helt inn..Holdt på å ringe ham igår, men tok meg i det.. Det har selvfølgelig påvirket jobbingen min,-det har vært 2 mnd uten særlig jobbing, både fordi man plutslig mister fotfestet, men også fordi det drysser med praktiske ting, som  må gjøres. Han hadde et hus, et hus som ikke jeg eller broren min skulle beholde, og som vi har tømt og gjort klart for salg. Det har vært en tøff, intens reise, med sorg og gleder, masse sentimentalitet og frustrasjon over  det som har.skjedd.. For det er ugjenkallelig, det er en realitet. Pappa er borte <3
Tiden har jo stått stille for meg, og det har den ikke gjort for alle rundt meg,- de som har ventet på å få gjort jobbene som var bestilt.. Og de har jeg møtt alle slag; de som har forsått og gitt meg tid, og de som har hørt men ikke forstått, og de som hverken har hørt eller forståt,- som hadde en eller annen fest, eller måtte ha...
Vel, nå er jeg igang igjen, jeg kan ikke trylle , men jobber jevnt og trutt..Og gleder meg over hver dag jeg kan gå til jobben min, og gjøre det jeg liker best. Og som pappa var så stolt av at jeg gjorde:-)

Snart er det jul, det er en travel tid fremover,- jeg har energi og er glad for å jobbe igjen. Kanskje jeg endelig rekker å blogge litt også, -er jo mye morro i møbel, tross alt ;-)

1 kommentar:

  1. Hej! Du kan nu anmäla dig till 365 foton 2014! Janicke och jag (alias PixelCat) har äran och nöjet att ta över som administratörer. Välkommen till ett nytt år och nya fotoutmaningar! http://365foton.se/. (Om du redan har anmält dig ber vi om ursäkt, men vi lägger in det här meddelandet hos alla deltagare.)
    /Gunilla/PixelCat

    SvarSlett